Installatör av ventilerade golv med Sveriges nöjdaste kunder?

30 juni 2023

UAMS utvalt som "Rekommenderat Företag" av Reco för andra året i rad

UAMS har blivit erkänd för sin exceptionella service och kvalitet som installatör av ventilerade golv. Företaget har utsetts till "Rekommenderat Företag" av Reco för andra året i rad.

Rekommenderat företag för ventilerade golv

Reco är en betrodd och respekterad plattform som tillhandahåller verifierade kundrecensioner och rekommendationer för företag i olika branscher. Utvärderingen baseras på feedback från faktiska kunder och är ett viktigt verktyg för att bedöma företagens prestationer och tillförlitlighet.

UAMS har etablerat sig som en ledande aktör inom sanering och återställning av fuktskador, samt installation av ventilerade golv och relaterade tjänster. Genom att fokusera på innovation och sträva efter bästa möjliga service har företaget vunnit förtroende och respekt i branschen.

För att bli utsett som "Rekommenderat Företag" av Reco krävs det enastående prestationer och positiva recensioner från kunder. UAMS har uppenbarligen lyckats överträffa förväntningarna.

UAMS fortsätter att förstärka sin ställning som en pålitlig partner inom sanering och installation av ventilerade golv och fortsätter att driva innovation och förbättringar inom branschen. Genom att leverera tjänster av högsta kvalitet till sina kunder bekräftar UAMS sin position som en branschledare.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

RING OSS

0200-77 55 77
crossmenu