UAMS AB: Återigen utsett till rekommenderat företag för tredje året i rad

3 juli 2024

På Ventilerade Golv Stockholm är vi glada att meddela att UAMS AB har erhållit utmärkelsen Rekommenderat Företag för tredje året i rad. Detta erkännande är ett tydligt tecken på deras enastående prestationer och kundnöjdhet inom saneringstjänster.

UAMS AB:s engagemang för kundnöjdhet

UAMS AB har gjort sig ett namn inom saneringsbranschen genom sina pålitliga tjänster inom mögelsanering, asbestsanering och sanering av hussvamp. Deras kunders positiva feedback och lojalitet har varit avgörande för att de återigen får utmärkelsen Rekommenderat Företag. Detta visar på deras konsekventa leverans av hög kvalitet och kundfokuserade lösningar.

Mögelsanering: Fokus på hälsa och säkerhet

Mögel kan orsaka allvarliga hälsoproblem och skador på byggnader. UAMS AB:s team är specialiserade på att upptäcka och eliminera mögel på ett effektivt och säkert sätt. Genom att använda toppmodern utrustning och metoder säkerställer de att mögelproblemen löses vid roten, vilket förhindrar framtida utbrott och skyddar både invånarnas hälsa och fastighetsvärde.

Asbestsanering: Säker och certifierad hantering

Asbest är ett farligt material som kräver specialiserad hantering och sanering av certifierade yrkespersoner. UAMS AB är certifierade inom asbestsanering och följer strikta säkerhetsföreskrifter för att skydda både sina arbetare och fastighetsägare. Deras erfarenhet och kompetens inom detta område gör dem till ett tryggt och tillförlitligt val för säker asbestsanering.

Sanering av hussvamp: Skydda din fastighet

Hussvamp kan orsaka allvarliga skador på byggnadsstrukturen. UAMS AB har expertisen att identifiera och eliminera hussvamp samt att utföra de nödvändiga reparationerna för att återställa byggnadens integritet. Deras heltäckande saneringstjänster hjälper fastighetsägare att bevara och skydda sina investeringar mot denna destruktiva svamp.

Rekommenderat Företag

Ett företag du kan lita på

Att få utmärkelsen Rekommenderat Företag är ett bevis på UAMS AB:s engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Här är några omdömen från deras nöjda kunder:

  • "Punktliga, bra service. Rekommenderas." – Jimmy B
  • "Kan verkligen rekommendera UAMS. Det är andra gången vi anlitar företaget för att lägga mekaniskt ventilerade golv i vårat hus. Experter på området och vi är väldigt nöjda med deras arbete och kommunikationen fungerar också väldigt bra. Tack Kimmo och gänget!" – Agnes M
  • "Vi är så nöjda med det nya ventilerade golvet i källaren. Den dåliga lukten är borta och vi kan andas där nere igen. Tack Kimmo för bra bemötande och svar på alla frågor. Tack till killarna som var här och jobbade, proffs! Ni håller vad ni lovar!" – Jennie T

Läs vad UAMS kunder skriver på Reco

UAMS AB:s framtid ser ljus ut

UAMS AB:s framgångar inom saneringsbranschen och deras åtagande att leverera högkvalitativa tjänster gör dem till en ledande aktör på marknaden. De fortsätter att utveckla sina metoder och tekniker för att alltid kunna erbjuda de bästa lösningarna för sina kunder. Med ett starkt fokus på säkerhet, effektivitet och kundnöjdhet är framtiden ljus för UAMS AB.

För mer information om UAMS AB och deras saneringstjänster, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt för en konsultation. Låt UAMS AB ta hand om dina saneringsbehov och se själv varför de har blivit ett Rekommenderat Företag tre år i rad.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

RING OSS

0200-77 55 77
crossmenu